تبلیغات
درسهای زندگی - طرز تهیه ابگوشت به صورت حرفه ای
 
درسهای زندگی
من مسئول حرفی هستم که میگویم نه چیزی که تو می فهمی
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : ملیحه امینی
نویسندگان
نظرسنجی
ایا مطالب وبلاگ را مفید میدانید؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


کد گالری

كد ماوس

این سایت را حمایت می کنم

آبگوشت

مواد لازم:

گوشت ابگوشتی 500 گرم

دنبه یا دمبه 100گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

نخود لوبیا 2 استکان

سیب زمینی 4 عدد متوسط

رب 2 ق س

لیمو عمانی 2عدد

نمک فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده ودر قابلمه ریخته .سپس گوشتی را که از قبل شسته به همراه دنبه درون قابلمه ریخته وبا پیاز تفت

میدهیم فلفل و زرد چوبه راهم اضافه میکنیم وقتی رنگ گوشت تغییر کرد رب را اضافه میکنیم .تفت میدهیمبعد نخود لوبیایی را که

از شب قبل خیس کرده بودیم به مواد داخل قابلمه اضافه کرده وبه اندازه یک لیتر اب اضافه میکنیم وقتی اب جوش امد شعله را

کم میکنیم درب قابلمه را میگذاریم تا خوب مواد بپزند.وقتی مواد به خوبی پخت سیب زمینی ها را پوست کنده و درون قابلمه میریزیم

سپس دنبه را از قابلمه بیرون میاوریم درون ظرفی دیگر با گوشت کوب له میکنیم و بعد از له کردن و مرتبه به قابلمه اضافی میکنیم

حدودا نیم ساعت بعد نوبت به میزان کردن نمک غذا فرا میرسد وقتی نمک را میزان کردیم لیمو عمانی را درون قابلمه میریزیم. بعد از

نیم ساعت دیگر ابگوشت حرفه ای ما اماده سرو است.  نوش جان

نکته:لیمو عمانی را از قبل خیس کنید

تفت دادن گوشت به همراه پیاز ورب باعث میشود گوشت در موقع جوشیدن کف نکند وبوی زخم ندهد





نوع مطلب : اشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
سه شنبه 11 مهر 1391
ملیحه امینی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر